X

El pàrquing de l’aeroport acumula brutor

AENA va interrompre a l'inici de l'estat d'alarma el servei de l'empresa que té la concessió, tant de neteja com de control accés

06/07/2020

El pàrquing de l’aeroport acumula brutor

Els usuaris de l’Aeroport d’Eivissa denuncien la situació d’abandonament del pàrquing principal, el conegut com a P1. Aena va interrompre a l’inici de l’estat d’alarma el servei, tant de neteja com de control accés, i ara, amb l’increment d’arribada de turistes l’acumulació de brutícia és evident.

El contrast entre els contenidors que hi ha fora de la zona de l’aparcament, o a l’interior de la terminal, amb els del P1 és cridaner. Aquests darrers estan plens i al seu entorn també s’acumulen les restes. A més, en la caseta informativa no es registra moviment i els utensilis de neteja pareixen aturats des de fa temps.

Una vegada ha finalitzat l’estat d’alarma, i passades les setmanes, la gestió al pàrquing de l’empresa que té la concessió no ha tornat. AENA assegura que es reprendrà pròximament, però encara no ha donat data. A banda de no haver-hi neteja, tampoc es controla l’accés de vehicles. Cal recordar que l’aeroport d’Eivissa hi ha augmentat les darreres setmanes el seu nombre d’operacions en un 770 per cent: la terminal europea que més ha incrementat la seva activitat.

06/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris