X

Chano Domínguez, cap de cartell del Festival de Jazz de sa Pobla 2020

També hi haurà lloc pel blues, amb el concert dels Blues Beer Band, on es retrà homenatge al baixista original de la banda, Toni Reynès

06/07/2020

Chano Domínguez, cap de cartell del Festival de Jazz de sa Pobla 2020

El pianista Chano Domínguez és el cap de cartell de la vintisisena edició del Festival de Jazz de sa Pobla. El músic gadità, referent mundial en la fusió del flamenc i el jazz, actuarà dia 11 d’agost. Ho farà en format trio i acompanyat del contrabaixista Horacio Fumetori i el bateria David Xirgú.

Sa Pobla no renuncia a celebrar el seu emblemàtic festival on no faltarà el seu tradicional seminari de la Traveling School Playjazz, dirigit per Jimmy Weinstein, que també actuarà dia 28 juliol amb la banda Canvas Project, encapçalat per Pere Dàvila. El festival programa un total de 5 concerts on també podreu veure l’espectacle de Júlia Colom juntament amb el pianista Toni Vaquer o l’actuació dels mallorquins Highlands Project, una de les formacions més sorprenents i talentoses del panorama musical a les Illes. També hi haurà lloc pel blues, amb el concert dels Blues Beer Band, on es retrà homenatge al baixista original de la banda, Toni Reynès, que va morir sobtadament a començaments d’aquest 2020.
Tots els concerts seran al parc de Can Cirera Prim i tendran una cabuda limitada a unes 300 persones. A més, la meitat de la recaptació d’entrades es destinarà a l’Associació Pa i Mel per ajudar en la compra d’aliments.

06/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris