X

La tornada a les aules: es reprenen la presencialitat i les extraescolars

El BOIB publica aquest dimarts les instruccions per al curs 2020-21

07/07/2020

La tornada a les aules: es reprenen la presencialitat i les extraescolars

El BOIB publica avui dimarts el paquet de mesures que s’hauran d’aplicar a les escoles al curs 2020-2021. Les instruccions podran modificar-se en funció de la situació epidemiològica però en principi s’estableixen aquestes indicacions:

  • Els centres educatius públics o privats i els d’educació especial reprendran l’educació presencial a partir del mes de setembre de 2020.
  • Es reprendran els serveis complementaris de transport, menjador escolar i escola  matinera  als centres que en disposin, amb les mesures necessàries perquè es puguin desenvolupar en condicions de seguretat.
  • Es reprenen les activitats extraescolars, seguint totes les indicacions de protecció, contenció i higiene establertes.
  • No es poden reincorporar al centre les persones que presentin símptomes o estiguin en aïllament domiciliari a causa d’un diagnòstic per covid-19, o que es troben en període de quarantena domiciliària. Si el treballador no pot fer teletreball l’hauran de substituir per altre professional.
  • Els serveis de prevenció avaluaran el risc del  lloc de  treball i la presència de treballadors sensibles en relació amb la infecció del coronavirus i establiran les mesures adients de prevenció, adaptació i protecció, amb la supervisió de la comissió de seguretat i salut.

07/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris