X

L’ambient i la música es distribueix per Maó amb garanties

5 actuacions simultànies a 5 espais emblemàtics de la ciutat, tots els dimarts d'estiu, a partir de les 8 i mitja del vespre

08/07/2020

L’ambient i la música es distribueix per Maó amb garanties

En tenien ganes, els músics. En tenien ganes els restauradors, els comerciants i els artesans. Tot Maó tenia ganes de “Dimarts de Música al Carrer”, i ho ha demostrat amb la prudència que requereix el moment.

Amb les primeres notes del vespre, s’acabaven d’omplir les taules. Algunes, distribuïdes en nous espais de terrassa que l’Ajuntament de Maó ha autoritzat per complir amb la distància de seguretat. També les parades d’artesania estan més separades.

Hi ha menys turistes a l’illa, i es notava, i es fa més fàcil el control de les aglomeracions, que així i tot en alguns moments podrien haver requerit l’ús de mascareta… però els Dimarts de Música de Maó s’han concebut per distribuir l’ambient per les places de la ciutat, i la fórmula ha tengut  bona acollida.

La sensació de seguretat i bon ambient ha permès als músics tornar a contactar amb el públic. Ahir eren 5 els concerts simultanis.

Si tot va bé, Maó continuarà oferint música i mercadet tots els vespres de dimarts a l’estiu. De fet, l’Ajuntament ha contractat un vigilant que vetlarà pel compliment de les mesures de prevenció de contagis.

08/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris