X

Els hotelers d’Eivissa consideren que l’ús obligatori de la mascareta “no és un plat de bon gust” per als turistes

El gerent de la patronal de la Federació, Manuel Sendino, ha afirmat que les mesures sanitàries "han d'acceptar-se", si bé ha afegit que l'ús obligatori de la mascareta a partir del dilluns a Balears "no ajuda a la percepció d'un lloc segur, ni a les vendes"

10/07/2020

Els hotelers d’Eivissa consideren que l’ús obligatori de la mascareta “no és un plat de bon gust” per als turistes

EFE/ Cati Cladera

La Federació Hotelera d’Eivissa i Formentera ha admès aquest divendres que l’ús obligatori de la mascareta “no és un plat de bon gust” per als turistes, i ha afegit que el Govern ha pres aquesta mesura “conscient de tots els perjudicis que causa, perquè els causa”.

El gerent de la patronal de la Federació, Manuel Sendino, ha afirmat que les mesures sanitàries “han d’acceptar-se”, si bé ha afegit que l’ús obligatori de la mascareta a partir del dilluns a Balears “no ajuda a la percepció d’un lloc segur, ni a les vendes”.

D’altra banda, ha explicat que “val més perdre unes vendes que perdre-les totes”, en l’hipotètic cas que creixessin els contagis. “En la mesura que eviti la proliferació de brots i ens puguem veure en un nou confinament parcial o total, ha d’acceptar-se i complir-se la norma”, ha afegit el gerent.

Amb relació a l’inici de la temporada, Sendino ha reconegut que continua havent-hi “molta incertesa, ja que els canvis són continus”. En qualsevol cas, ha incidit en què les Pitiüses són “destins atractius per al turisme internacional i la gent vol continuar venint, encara que enguany no està fàcil”.

Sobre l’elevat cost dels bitllets d’avió per a viatjar a les Illes, el gerent ha confiat que els preus s’aniran “normalitzant”.


Arriba un vol pilot amb turistes anglesos per comprovar si Eivissa és una destinació segura

10/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris