X

La dona detinguda per haver matat presumptament la seva parella a Manacor es nega a reconstruir el crim

L'acusada havia denunciat la seva parella l'any passat per un assumpte relacionat amb violència de gènere, si bé la denúncia va ser arxivada. Per aquest motiu, no existia ordre d'allunyament

10/07/2020

La dona detinguda per haver matat presumptament la seva parella a Manacor es nega a reconstruir el crim

Europapress

La dona de 31 anys detinguda per presumptament matar a la seva parella a punyalades a Manacor (Mallorca) es va negar aquest dijous a participar en la reconstrucció del crim, segons han informat fonts pròximes al cas.

Després d’una inspecció ocular, aquest dijous a la tarda estava previst realitzar la reconstrucció del crim amb la detinguda, per la qual cosa els agents de la Policia Nacional es van desplaçar amb ella fins a l’habitatge on van tenir lloc els fets. No obstant això, les fonts consultades han informat que finalment la dona es va negar a participar.

La dona passarà a disposició judicial el dissabte al matí, segons les previsions. El crim va tenir lloc el dimecres sobre les 22.30 hores, suposadament després d’una discussió entre la parella.

Les forces de seguretat van ser alertades per un veí. Presumptament, la dona va agredir amb un ganivet a l’home, de 33 anys, provocant-li la mort, segons les primeres informacions facilitades per la Policia.

El cos presentava diverses punyalades i es creu que la dona el va acoltellar per l’esquena. La Policia està intentant determinar si l’home hauria amenaçat a la dona amb el ganivet abans del crim.

L’home va ser trobat sense vida en l’escala de la finca, i a l’arribada dels sanitaris del 061 no es va poder fer res per reanimar-ho.

La dona havia denunciat la seva parella l’any passat per un assumpte relacionat amb violència de gènere, si bé la denúncia va ser arxivada. Per aquest motiu, no existia ordre d’allunyament.

10/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris