X

La retirada de la quarantena pels britànics reactiva els vols del Regne Unit a Son Sant Joan

Aquest divendres han arribat nou vols del Regne Unit i la previsió és que la setmana que ve es dupliquin les operacions

10/07/2020

La retirada de la quarantena pels britànics reactiva els vols del Regne Unit a Son Sant Joan

Els vols amb el Regne Unit comencen a activar-se. La retirada de l’obligació de fer quarantena en arribar a ca seva ha animat els turistes britànics a tornar a una de les seves destinacions preferides.

“Per això es veuen més britànics arribant”, diu un home que espera uns amics del vol d’avui matí procedent de Londres.

Avui a Son Sant Joan arriben 9 vols del Regne Unit. En un d’ells, hi viatjava una mallorquina resident a la capital britànica, que explicava que té molts d’amics que pensaven fer les vacances pel Regne Unit i, ara que s’ha retirat l’obligació de passar quarantena en tornar, han decidit viatjar a les Illes.

Els britànics també pensen que això animarà els seus compatriotes a viatjar a les Illes. S’espera un increment de vols amb el Regne Unit per a la pròxima setmana.

El director de Son Sant Joan preveu que les operacions amb aquest país es dupliquin.  Una recuperació lenta, la dels vols britànics, que contrasta amb la del trànsit amb Alemanya.

Avui arriben 50 vols procedents del país germànic. El que segurament hauran de fer tots els turistes i residents, a partir de la setmana que ve, serà portar la mascareta. I sobre això, en trobam opinions de tots els gustos. Uns pensen que això aturarà als turistes de venir, perquè no voldran passar les vacances amb mascareta. Però d’altres consideren que és addient obligar a portar-ne sempre.

El moviment a l’aeroport res té a veure amb el de fa unes setmanes i, tot i que la incertesa n’és la nota predominant, el comportament a Son Sant Joan és millor que en altres destinacions. Aquest cap de setmana, entre avui i diumenge, hi ha més de 1.004 operacions a Mallorca, a Menorca 176 i a Eivissa 383.


Aquest cap de setmana operaran 1.533 vols als aeroports de les Illes

10/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris