X

Les cadenes hoteleres capten turistes locals amb ofertes

Anuncien rebaixes de fins un 40% de preu per a residents per incrementar la baixa ocupació dels establiments

10/07/2020

Les cadenes hoteleres capten turistes locals amb ofertes

Les baixes ocupacions dels hotels per la pandèmia, que en ple mes de juliol sovint no superen el 40%, tenen un efecte positiu per al client local: els balears tenen més facilitats per allotjar-se a hotels que, altres anys en aquestes alçades de la temporada, eren ben plens. Això, i la por de viatjar per la pandèmia, ha fet que molts residents hagin decidit que aquestes vacances les passaran a les Illes.

L’hotel Viva Blue & Spa de Platja de Muro va obrir fa una setmana i, en aquests moments, té una ocupació del 40%. Davant l’esfondrament dels mercats estrangers, s’ha aconseguit incrementar les estades de mallorquins, asseguren, gràcies a les ofertes del 40% adreçades als residents.

La majoria són estades curtes, de cap de setmana o de fins a quatre dies. També s’incrementen les estades de peninsulars.

Altres cadenes com Iberostar també fan rebaixes de preus per atreure el client balear. A les agències de viatges, el més venut en aquests moments són els viatges interilles. La demanda per viatjar fora de les Illes és baixa i se centra en destinacions de la Península.

Dels 850 hotels associats a la Federació Hotelera de Mallorca, el 43% no obrirà durant el mes de juliol i una part dels que estan actius es replantegen continuar oberts perquè encara hi ha moltes cancel·lacions, segons ha informat la FEHM.

10/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris