X

Passa a disposició judicial la dona detinguda per matar presumptament la seva parella a Manacor

El crim va tenir lloc aquest dimecres, dia 9 de juliol, devers les 22.30 hores, suposadament després d'una discussió

11/07/2020

Passa a disposició judicial la dona detinguda per matar presumptament la seva parella a Manacor

La dona de 31 anys detinguda per matar presumptament a punyalades la seva parella a Manacor (Mallorca) ha passat a disposició judicial aquest dissabte, segons han informat fonts pròximes al cas.

El crim va tenir lloc aquest dimecres, dia 9 de juliol, devers les 22.30 hores, suposadament després d’una discussió entre la parella.

Les forces de seguretat van ser alertades per un veí, després que presumptament, la dona agredís l’home de 33 anys amb un ganivet, provocant-li la mort, segons primeres informacions facilitades per la Policia.

El cos presentava diverses punyalades i es creu que la dona el va acoltellar per l’esquena. La Policia està intentant determinar si l’home hauria amenaçat la dona amb el ganivet abans del crim.

L’home va ser trobat sense vida a l’escala de la finca, i a l’arribada dels sanitaris del 061 no es va poder fer res per a reanimar-lo.

La dona havia denunciat la seva parella l’any passat per un assumpte relacionat amb violència de gènere, no obstant això la denúncia va ser arxivada. Per aquest motiu, no existia ordre d’allunyament.


La presumpta autora del crim de Manacor es nega a col·laborar amb la Policia
La dona detenguda per apunyalar la seva parella a Manacor reconeix el crim i al·lega que va actuar en defensa pròpia

11/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris