X

Habtur rebutja el règim sancionador del Govern

La patronal del lloguer turístic critica el propietari d'un allotjament vacacional pugui perdre la seva llicència durant tres anys si un inquilí organitza una festa il·legal

11/07/2020

Habtur rebutja el règim sancionador del Govern

L’Associació d’habitatges de lloguer turístic qualifica d’atac al sector el règim sancionador que ha aprovat el Govern. Critiquen que, a més d’una multa, el propietari d’un allotjament turístic pugui perdre la seva llicència durant tres anys si un inquilí organitza una festa il·legal sense tenir-ne coneixement. Habtur assegura que el 90 per cent dels habitatges vacacionals inclouen en els contractes la prohibició de celebrar festes. A més, assenyalen que aquestes mesures tindran un impacte sobre el turisme.

La Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Mallorca assumeix que els pares siguin els responsables subsidiaris si els seus fills menors d’edat són multats per participar en una botellada o festa il·legal. Amb tot, apel·len al fet que les famílies actuïn per responsabilitat i no pel temor de pagar una sanció.

Està previst que partir de la setmana que ve sigui obligatori l’ús de la mascareta. No obstant això, encara no s’ha publicat la resolució, que podria partir alguna modificació de darrera hora.

11/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris