X

El Consell de Menorca destina gairebé 300.000 euros a atraure més turistes britànics

A les connexions de Ryanair es preveu que la setmana que ve s'hi afegeixin les de Jet2, Easyjet i British Airways

11/07/2020

El Consell de Menorca destina gairebé 300.000 euros a atraure més turistes britànics

Retirada la quarantena pels britànics, Menorca torna a rebre, des d’aquesta setmana, vols procedents del Regne Unit, el seu principal mercat emissor internacional. Per exemple, Ryanair ja opera connexions des de l’aeroport d’East Midlands (al bell mig d’Anglaterra). Entre els que acabaven d’arribar a Menorca divendres nit, en un dels seus vols, una àmplia majoria que, o bé tenen casa a Menorca, o bé fa molt de temps que hi passen les vacances, Tot i que el fet que es tracti d’una de les primeres destinacions obertes i promocionades també hi ha influït.

Aquests visitants han passat controls de temperatura i estan ben informats de la realitat que es viu a Balears i, fins i tot, de la imminent obligació de dur mascareta, gairebé en tot moment.

L’any passat van arribar a Menorca 496.171 britànics, mentre que enguany (fins al maig) només es duen comptabilitzats poc més de 2.800. Una situació que el Consell de Menorca intenta ajudar a compensar destinant gairebé 300.000 euros a promocionar l’Illa amb companyies com Easyjet o turoperadors com Jet2 i TUI Regne Unit. S’aprofiten i es potencien línies de feina que havien d’estalonar la connectivitat amb Gran Bretanya fora de temporada alta que, per la pandèmia, no s’han pogut executar.

Des del Consell Insular també asseguren que en aquests moments els vols amb Menorca venen amb una ocupació d’entre el 60 i el 70%. Però s’ha de tenir en compte que ara només hi opera RyanAir. Està previst que Jet2 comenci a volar regularment a l’Illa dia 15, Easyjet i British Airways ho facin a partir del 18 i TUI Regne Unit dia 25.

11/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris