X

Estellencs i Banyalbufar demanen mesures contundents contra la massificació de motos a la carretera

Un motorista de trenta anys es troba en estat greu després de caure per unes marjades a la font de la Menta

11/07/2020

Estellencs i Banyalbufar demanen mesures contundents contra la massificació de motos a la carretera

Davant les molèsties que provoca l’afluència massiva de motos a la carretera, els veïnats d’Estellencs i Banyalbufar demanen a les administracions que actuïn amb contundència. Fan aquesta petició després que un motorista sortís anit passada de la carretera a l’altura de la font de la Menta, i caigués per unes marjades. Segons la Guàrdia Civil, aquest jove, que té 30 anys, es troba en estat greu ingressat a Son Espases.

Segons Tomeu Jover, batle d’Estellencs, “és necessari que el Consell de Mallorca instal·li senyalitzacions a les voltes més tancades per fer minvar els riscos en els punts més perillosos”. A Banyalbufar, els veïnats asseguren que és necessari que els cossos de seguretat facin més controls i augmenti la seva presència. “Hi ha persones major que se n’afluixen, de sortir al carrer, a causa del renou i les molèsties de les motos. En dies determinats trobam a faltar la presència dels agents”, explica Bàrbara Bujosa, veïnada de Banyalbufar.

“El renou que fan les motos altera molt la vida quotidiana del poble. I s’hi hauria de fer qualque cosa, perquè, si no, la tranquil·litat se’n veurà perjudicada”, diu Paula Darder, membre de l’Associació de Joves de Banyalbufar.


La carretera del puig Major: circuit de carreres il·legals de motos i cotxes

11/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris