X

Alcúdia controla l’aforament de les platges a través d’una web

L'Ajuntament ha posat en marxa aquest servei per conèixer en temps real l'estat de les vuit zones de bany del municipi

12/07/2020

Alcúdia controla l’aforament de les platges a través d’una web

Per evitar les aglomeracions a les platges, l’Ajuntament d’Alcúdia ha posat en marxa un servei per conèixer en temps real l’estat. Només s’ha de fer una consulta a la web https://www.alcudiamallorca.com/covid19/ per saber quines de les 8 zones de bany estan obertes o tancades i decidir on anar a fer un capfico.

Aquest diumenge migdia han tancat les platges de Sant Joan i Sant Pere en superar el nombre màxim de banyistes. Quan es buida la zona, es torna a permetre l’accés. Els socorristes vigilen que es mantingui la distància de seguretat entre els grups de persones que són a l’arena i, en cas de necessitar ajuda per desallotjar, la policia local és l’encarregada. Alcúdia va ser el primer municipi a Espanya que va certificar els seus protocols de prevenció Covid i ara també han augmentat el personal de vigilància com a mesura de control per evitar massificacions.

Un altre municipi de Mallorca que ha hagut de tancar les platges és Calvià. Aquest cap de setmana han prohibit l’accés a les platges de Buguenvíl·lia, Cala Contesa, Illetes balneari i Illetes militar en superar el nombre màxim de banyistes.

Els grans arenals són les zones més vigilades arreu de les illes, però ara mateix els punts de més afluència de banyistes són les cales, i no precisament per saturació de turistes. Els residents mallorquins aprofiten aquest estiu que molts no tenen feina a causa de la crisi sanitària per gaudir del litoral balear. És la part positiva de la COVID-19.


 IB3´àudios Escolta la notícia de l’informatiu cap de setmana d’IB3 ràdio.

12/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris