X

Els nins de 0 a 3 anys tornen a les aules de l’escoleta Ses Cases Noves de Marratxí

Es neteja i desinfecta a consciència tot el centre i el material. També les juguetes que hi ha al pati amb un producte especial

12/07/2020

Els nins de 0 a 3 anys tornen a les aules de l’escoleta Ses Cases Noves de Marratxí

Tot ja està a punt a l’escoleta Ses Cases Noves de Marratxí per rebre els seus esperats alumnes. Tots els nins de 0 a 3 anys demà podran tornar a les aules després d’intensos dies de desinfecció. Totes les juguetes ja han passat el protocol contra la COVID-19.

Darrers retocs per donar la benvinguda als alumnes d’aquesta escoleta i als de la del Pont d’Inca Nou, que després de 4 mesos es retrobaran amb les mestres i els companys. Això sí, nous protocols per als infants abans d’entrar a l’aula.

Es neteja i desinfecta a consciència tot el centre i el material. També les juguetes que hi ha al pati amb un producte especial. És importantíssim tenir-ho tot a punt per dilluns, quan una vintena de menuts tornin a classe. Molts pares sol·licitaren a l’Ajuntamnet de Marratxí que l’escoleta obrís a l’estiu i després de diverses reunions ho han aconseguit.

Hi ha famílies que no tenien amb qui deixar la canalla, per això tenien la necessitat que tornàs a obrir el centre. També, si la incorporació a les aules s’hagués fet al setembre, els infants haurien estat sis mesos sense anar a l’escoleta. Massa temps, asseguren.

L’Ajuntament manté la quota: seran devers 300 euros al mes i encara més infants podran tornar a l’escoleta, es permet un 75 per cent de la cabuda. L’horari de 9 a 3 del capvespre amb menjador i descans i servei de matinet a les 7:30 si es necessita. La primera setmana hi haurà període d’adaptació, però esglaonat, per als pares.

12/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris