X

Efectius de l’Ibanat i Bombers apaguen un incendi en una zona boscosa de Cala Bassa on hi havia un assentament il·legal

Un treballador d'un concessionari de motos d'aigua ha donat l'avís al 112 passades les 14:30 hores

13/07/2020

Efectius de l’Ibanat i Bombers apaguen un incendi en una zona boscosa de Cala Bassa on hi havia un assentament il·legal

Un treballador del concessionari de motos d’aigua, Ibiza Jet Ski Area, ha alertat aquest dilluns a les 14:40 hores que s’estava produint un incendi a una zona boscosa de Cala Bassa (Sant Josep), molt prop de la costa.

Després que el Servei d’Emergències del 112 rebés l’avís, efectius de l’Ibanat i del Parc Insular de Bombers es varen desplaçar ràpidament a una àrea afectada d’uns 280 metres quadrats. Una dotació d’agents de la Policia Local de Sant Josep, Guàrdia Civil i Protecció Civil també es va apropar fins al lloc dels fets.

Mitja hora després de començar a treballar, l’incendi passa del nivell 1 al 0 i, per tant, està controlat. Prop de les 17:00 hores de l’horabaixa, agents forestals continuaven fent feina a la zona però l’incendi ja estava extingit.

En el lloc del succés, hi havia un assentament il·legal amb tendes de campanya, roba i utensilis de cuina. Ara, la Policia Local de Sant Josep n’investiga les causes amb la hipòtesi que hagi estat una negligència greu generada per gent que es trobava acampant en aquesta zona.

13/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris