X

El Govern endurirà el control a Magaluf, Platja de Palma i el West End

Negueruela promet "contundència" contra els excessos que posin en risc la contenció de la pandèmia

14/07/2020

El Govern endurirà el control a Magaluf, Platja de Palma i el West End

El Govern endurirà les mesures contra els excessos i les aglomeracions com les que han tengut lloc aquests darrers dies a algunes zones turístiques per evitar els rebrots de coronavirus. Ho ha explicat el conseller de Model Econòmic, Iago Negueruela, després de reunir-se amb la patronal hotelera FEHM i els sindicats CCOO i UGT.

Negueruela i la consellera d’Administracions Públiques, Isabel Castro, no han volgut detallar quines seran aquestes mesures, però han avançat que afectaran les zones turístiques de Magaluf, Platja de Palma i el West End de Sant Antoni (Eivissa), on s’aplicaran les mesures “amb contundència” per evitar les imatges d’aglomeracions que posen en perill la contenció de la pandèmia i la temporada turística, segons ha explicat Negueruela.

Aquestes noves mesures s’anunciaran en les pròximes hores i es pretén que ja estiguin en vigor el pròxim cap de setmana.

“No preveiem perdre ni una sola reserva per les mascaretes”

D’altra banda, Negueruela ha explicat que aquest dilluns ha mantengut contactes amb turoperadors internacionals per explicar-los les mesures sanitàries a les Balears i en particular la regulació sobre l’obligatorietat de la mascareta. El conseller no ha volgut pronunciar-se sobre la davallada de reserves turístiques suposadament causada per aquesta regulació, segons els hotelers mallorquins. Fonts d’un dels principals turoperadors europeus han explicat a IB3 Notícies que “no creiem que es perdem ni una sola reserva per l’ús de la mascareta a les Balears”. Han afegit que l’autèntic perill de cara a les vendes de paquets vacacionals és que hi hagi rebrots de Covid-19 a les Illes. El turoperador online Logitravel tampoc ha detectat una davallada de les vendes cap a les Balears des que es va anunciar l’obligatorietat de les mascaretes.

14/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris