X

El Govern endurirà les mesures de control a Magaluf, Platja de Palma i Sant Antoni a Eivissa

S'està avaluant tancar els carrres més problemàtics com Punta Balena i la Bierstrasse

14/07/2020

El Govern endurirà les mesures de control a Magaluf, Platja de Palma i Sant Antoni a Eivissa

Les imatges d’aquest cap de setmana de turisme d’excessos a Platja de Palma i Magaluf han fet sonar totes les alarmes. És per aquest motiu que avui el govern ha traslladat a hotelers i als sindicats que endurirà les mesures de control a aquests indrets i també al West End de Sant Antoni a Eivissa, per evitar que es tornin a repetir. S’hi augmentarà la vigilància i hi aplicaran de manera contundent la normativa de seguretat sanitària que de moment ja inclou sancions de fins a 600 mil euros i tancament d’establiments durant 3 anys.

S’estudien diverses mesures, entre les quals no es descarta el tancament dels carrers més problemàtics, com pugui ser Punta Balena a Magaluf i la coneguda bierstrasse a Platja de Palma.

Per a Comissions Obreres, les mesures seran benvingudes perquè no es pot posar en perill, ni la salut dels residents, ni la dels turistes, ni dels treballadors.

Aquest enduriment de les mesures de control a les zones ja delimitades per la llei de turisme d’excessos s’anunciaran en les pròximes hores, perquè ja estiguin vigents el cap de setmana vinent.

14/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris