X

El Govern tancarà carrers de Platja de Palma i Magaluf per evitar els excessos i les aglomeracions

Les mesures que prepara l'Executiu entraran en vigor aquest cap de setmana

15/07/2020

El Govern tancarà carrers de Platja de Palma i Magaluf per evitar els excessos i les aglomeracions

El Govern tancarà un mínim de dos carrers a Platja de Palma, la ‘calle del Jamón’ i la Beer Straßen. També està previst que es tanqui el carrer de Punta Ballena, a Magaluf.

L’Executiu ja va avançar aquest dimarts que endurirà les mesures contra els excessos i les aglomeracions com les que han tengut lloc aquests darrers dies a algunes zones turístiques per evitar els rebrots de coronavirus. Ho va explicar el conseller de Model Econòmic, Iago Negueruela, després de reunir-se amb la patronal hotelera FEHM i els sindicats CCOO i UGT.

Negueruela i la consellera d’Administracions Públiques, Isabel Castro, varen explicar que les mesures afectaran les zones turístiques de Magaluf, Platja de Palma i el West End de Sant Antoni (Eivissa) i van advertir que s’aplicaran “amb contundència” per evitar les imatges d’aglomeracions que posen en perill la contenció de la pandèmia i la temporada turística.

Aquestes noves mesures s’anunciaran en les pròximes hores i es pretén que ja estiguin en vigor el pròxim cap de setmana.

15/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris