X

Nous concerts socials entre el Consell d’Eivissa, Amadiba i Aemif

La institució encara ultima el pagament del deute a Amadiba de 2.000.000 d'euros

16/07/2020

Nous concerts socials entre el Consell d’Eivissa, Amadiba i Aemif

El Consell d’Eivissa ha signat aquest dijous dos concerts de col·laboració i patrocini amb Amadiba i Aemif, dues entitats no governamentals dedicades a vetlar per la qualitat de vida de persones amb discapacitats físiques o mentals.

En el cas d’Amadiba, el Consell eivissenc encara li deu 2 milions d’euros pels serveis prestats els tres anys anteriors. Encara té pendent un informe favorable d’intervenció per aprovar el pagament dels serveis prestats per Amadiba al centre de dia i a l’escola. A Eivissa, l’ONG disposa d’una escola d’educació especial a Sant Josep i centres a Vila i Santa Eulària. L’endarreriment en els pagaments del Consell, de dos milions d’euros, han fet que els treballadors hagin tengut demores a l’hora de cobrar salaris… sempre, això sí, sense deixar d’atendre els beneficiaris del servei.

Mentre el Consell tramita el pagament del deute, avui ha signat un nou concert amb Amadiba per 500.000 euros que finançaran les 30 places del centre de dia de Santa Eulària. Ara ja hi ha ocupades 22 places, que han continuat en funcionament tot i la crisi per la pandèmia.

L’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Eivissa i Formentera, l’Aemif, també rep 280.000 euros a través d’un concert social, per finançar les 15 places del centre de dia.

16/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris