X

Llucmajor celebra enguany unes festes de S’Estanyol “diferents”

El batle, Éric Jareño, ha apel·lat al sentit comú de la ciutadania i a respectar les distàncies de seguretat

18/07/2020

Llucmajor celebra enguany unes festes de S’Estanyol “diferents”

L’Ajuntament de Llucmajor ha organitzat aquest estiu unes festes de S’Estanyol “diferents” i adaptades a la crisi sanitària, amb concerts, tallers i activitats infantils que tindran aforament limitat i requeriran d’inscripció prèvia.

El batle, Éric Jareño, ha explicat en un comunicat que el consistori no volia “deixar sense festes als ciutadans”, però demana “la màxima conscienciació cap a la situació totalment atípica i anormal” que es viu amb la COVID-19.

“Apel·lam al sentit comú perquè la festa acabi bé per a tots”, diu el primer edil sobre unes festes que se celebraran des del dimecres 22 al diumenge 26 amb distàncies de seguretat i l’ús obligatori de mascareta.

Durant els actes, indica l’Ajuntament, “no es permet ballar o interactuar físicament amb altres persones que no conviuen i es recomana una bona higiene de mans cada vegada que es toca una superfície”.

Algunes activitats, com la festa de l’escuma o la nit de djs, no se celebraran, però sí que hi haurà contacontes, un concert de la banda de Llucmajor, un taller de tests, un concert d’havaneres i cançons marineres, un taller de malabars i carioques, teatre, una jornada mediambiental amb neteja del litoral i del fons marí, i la tradicional missa en honor al patró Santiago amb ball de gegants.

18/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris