X

Més per Menorca demana al Govern que es facin controls sanitaris a tots els turistes abans d’entrar a l’illa

Consideren que la quarantena obligatòria per als passatgers de zones amb rebrot només crearia rebuig a l’hora de triar Menorca com a destinació turística

19/07/2020

Més per Menorca demana al Govern que es facin controls sanitaris a tots els turistes abans d’entrar a l’illa

Des de Menorca, l’illa on el turisme català té més pes, proposen mesures alternatives de control als passatgers. Aquest dissabte hi ha programats 7 vols d’anada i 7 de tornada amb Barcelona. Tots els passatgers que han arribat a l’aeroport de l’illa no han passat cap control a l’aeroport, ja que, des de fa setmanes, només passen control els vols internacionals.

Davant l’augment de casos positius per la Covid-19 a l’illa, Més per Menorca ha demanat al Govern de les Illes Balears i al Govern central que només puguin entrar a Menorca els turistes que presentin un test negatiu per a la COVID-19 realitzat, com a màxim, set dies abans del viatge.

Cal recordar que la formació ecosobiranista ja es mostrava contrària, avui matí, a la quarantena obligatòria per als visitants de Catalunya o de zones de risc perquè consideren que aquesta mesura només crea rebuig a l’hora de triar Menorca com a destinació turística.

19/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris