X

El Consell de Menorca anunciarà en un màxim de tres mesos la solució a Rafal Rubí

La consellera Francesca Gomis assegura que l'obra s'acabarà amb els diners del propi Consell tot i afirmar que ignora "de quina guadiola sortiran"

20/07/2020

El Consell de Menorca anunciarà en un màxim de tres mesos la solució a Rafal Rubí

Tres mesos. És el termini màxim que s’ha fixat l’equip de govern del Consell de Menorca per anunciar la solució a l’enllaç de Rafal Rubí. El tripartit ja va anunciar fa unes setmanes la decisió d’eliminar el viaducte, després d’acollir-se al decret llei de mesures urgents per pal·liar els efectes de la crisi de la Covid, aprovat pel Parlament, alhora que decidia mantenir el de l’Argentina. Ara accepta, a proposta del PP, anunciar la solució tècnica final en un màxim de 90 dies. Rebutja, però, com demanaven els populars, encarregar un informe intern que compari l’alternativa que finalment resulti escollida amb la solució d’acabar l’enllaç a doble nivell.

Els populars han avisat que demanaran responsabilitats si es demostra que la solució proposada és més cara i menys segura que la està a mig construir.

L’equip de govern ha anunciat que el Consell Executiu aprovarà aviat el tràmit formal de rescindir el contracte a l’empresa redactora. Tanmateix, asseguren que no s’esperarà al conveni amb el Ministeri de Foment i que s’acabarà l’obra amb els mateixos diners del Consell, tot i afirmar la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, que ignora “de quina guardiola sortiran”.

 

20/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris