X

Poca feina aquest estiu pels DJ d’Eivissa

Des de l'organització de l'International Music Summit opinen que l'any que ve Eivissa viurà una bona temporada.

23/07/2020

Poca feina aquest estiu pels DJ d’Eivissa

El tancament de les discoteques a Eivissa ha afectat especialment els discjòqueis residents a l’illa i els artistes de nivell mitjà. Així ho veu l’organització del festival de música electrònica l’International Music Summit. També opinen que l’any que ve Eivissa gaudirà d’una temporada millor que la del 2019.

La música electrònica, gran demandant de concerts en viu, viu enguany un any funest. Segons un estudi encarregat per l’International Music Summit, el seu valor podria caure un 56 per cent enguany i els ingressos dels djs un 61 per cent. Una situació que afecta especialment Eivissa epicentre del gènere.

L’informe també parla de la caiguda dos llocs de la música electrònica pel que fa a llista de gèneres que més ingressos genera. Al Regne Unit, per exemple, ha set superada pel hip hop. I Eivissa ha viscut l’empenta de la música llatina.

Des de l’organització de l’International Music Summit opinen que l’any que ve Eivissa viurà una bona temporada.

El festival de música electrònica que enguany hagués celebrat la seva tretzena edició també té previst engegar abans el 2021 i allargar la seva durada.

23/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris