X

Trobada contra el soroll de les motos a Banyalbufar

Els veïnats afirmen que durant les nits, fins i tot es produeixen carreres de cotxes

24/07/2020

Trobada contra el soroll de les motos a Banyalbufar

Fa anys que veïnats de pobles de la Serra de Tramuntana alcen la veu per denunciar el renou que pateixen dia i nit. Motos de gran cilindrada que fan de les carreteres d’aquest paratge natural un circuit.

Divendres, a Banyalbufar, concretament, s’hi ha convocat una reunió per cercar-hi solucions. Una trentena de veïnats han assistit a aquesta trobada, convocada pel partit local de l’oposicio Per Banyalbufar i es port des Canonge. L’objectiu ha estat recollir l’opinió dels veïnats i conèixer les seves queixes i propostes, així com cercar possibles mesures de pressió per solucionar-ho.

Segons els veïnats, les iniciatives preses pel Consell de Mallorca, que ha limitat la velocitat en alguns trams, i ha instal·lat reductors, no han servit per res. Continuen passant motos a tota hora i a tota velocitat i durant les nits, fins i tot es produeixen carreres de cotxes. Conductes il·legals, però que no són sancionades perquè, segons han explicat els veïns, la Guàrdia Civil no munta els controls pertinents per vigilar-ho.


Estellencs i Banyalbufar demanen mesures contundents contra la massificació de motos a la carretera

24/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris