X

Un restaurant de Palma rep un segell per cuidar la seguretat dels clients amb generadors d’ozó i presa de temperatura corporal

La consultora EMC2 ha atorgat un segell al Mesón Ca'n Pedro per haver obtingut un 90 per cent d'aprovació per part dels clients

26/07/2020

Un restaurant de Palma rep un segell per cuidar la seguretat dels clients amb generadors d’ozó i presa de temperatura corporal

Un restaurant de Palma rep un segell per cuidar la seguretat dels clients amb generadors d’ozó i presa de temperatura corporal. Amb una nota superior al 90 per cent. Així qualifiquen els clients les mesures per evitar la COVID-19 que ha establert un dels restaurants més concorreguts de la barriada de Gènova, a Palma. És el resultat de l’enquesta de qualitat que ha elaborat la consultora EMC2, que cerca oferir un segell de qualitat i seguretat als clients que van als restaurants. Les mesures de control inclouen la presa de la temperatura corporal.

No és habitual veure a grans restaurants que els clients, si hi volen entrar, hagin de passar per aparells com aquest. Una càmera els mesura la temperatura corporal. També hi ha generadors d’ozó als salons i cuines.

Els clients ja hi estan avesats, a mesures que s’apliquen a altres negocis, com ara llegir la carta amb codi QR o els metres de separació. Però si hi troben iniciatives de protecció extra, encara millor.

La satisfacció que mostren les enquestes de la consultora EMC2 ha estat un alè per als responsables del negoci. El volum de feina d’aquest restaurant a Gènova supera habitualment el milenar de clients en tot el cap de setmana. Un possible contagi o brot de la Covid seria un drama per a aquest negoci.

Tant restauradors com consultories asseguren que estan preparats per adaptar-se a les noves exigències sanitàries que puguin decretar les autoritats.

26/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris