X

Campus i escoles d’estiu organitzen activitats amb moltes de precaucions i seguint el protocol del Govern

Els grups que coordina Sa Llosa Petita, a Lloseta, són de vint joves, que no poden entrar en contacte en cap cas

26/07/2020

Campus i escoles d’estiu organitzen activitats amb moltes de precaucions i seguint el protocol del Govern

Damià i Margalida són dos dels monitors de Sa Llosa Petita.

Fins al darrer moment les escoles d’estiu i els campus d’esport d’arreu de les Balears no varen saber si podrien organitzar les activitats. A la fi, això ha estat possible, però amb moltes de precaucions i seguint el protocol que indica el Govern.

Fa setmanes que a Lloseta està en funcionament el campus de bàsquet i l’escoleta d’estiu, que agrupa una vuitantena d’al·lots.  Aquestes són activitats que organitza l’empresa d’oci i temps lliure Sa Llosa Petita. Tot i la incertesa que ha provocat la COVID 19, els al·lots continuen passant gust.

Els monitors, però, no poden abaixar la guàrdia. Han mantenir els al·lots per grups de vint, que no poden entrar en contacte amb cap cas. I el material esportiu ha de ser netejat i desinfectat amb molta de freqüència.

A part dels grups bombolla, el Govern estableix un protocol si hi ha un positiu. A Sa Llosa Petita varen tenir una falsa alarma, però varen haver d’aïllar l’al·lot en qüestió. Tot va quedar en un ensurt, perquè es va tractar d’un jove que va tenir una insolació i això va fer que tengués febre.

26/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris