X

Sánchez defensa l’acord de reconstrucció a la Unió Europea davant del Congrés

El president de VOX anuncia la presentació d'una moció de censura contra Sánchez el mes de setembre

29/07/2020

Sánchez defensa l’acord de reconstrucció a la Unió Europea davant del Congrés

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha comparegut aquest dimecres en el Congrés dels Diputats per informar dels darrers Consells Europeus. Sánchez ha defensat l’acord de la Unió Europea pels fons de recuperació mentre que VOX ha anunciat la presentació d’una moció de censura, que el Partit Popular ja ha anunciat que no secundarà.

El portaveu d’Esquerra Republicana al Congrés, Gabriel Rufián, ha fet referència a la revocació de la semillibertat dels presos.

El president de l’executiu ha tornat a ser rebut amb aplaudiments pel grup socialista que ha ocupat gairebé al complet els seus escons en el ple.

Aquest fet ha estat molt criticat per l’oposició, ja que incompleix l’acord de la mesa del Congrés de limitar a un 50 per cent el límit d’assistència en els plens. Cap diputat socialista ha reclamat votar de manera telemàtica.

Aquest dimecres s’ha de repetir la votació del Dictamen de la Comissió de Reconstrucció sobre la Reactivació Econòmica, després de l’anul·lació d’un vot en la passada sessió plenària. En aquella votació, el dictamen va tirar endavant per un sol vot, que després va ser anul·lat perquè un diputat que havia demanat el vot telemàtic finalment ho va fer de manera presencial sense avisar a la Cambra.

29/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris