X

Els britànics marxen de Menorca amb la incertesa de si podran tornar

Entre març i el juliol han deixat d'arribar a Menorca gairebé 120.000 passatgers només amb TUI i Jet2 i la xifra creix

29/07/2020

Els britànics marxen de Menorca amb la incertesa de si podran tornar

A Menorca ja han deixat d’arribar 119.500 turistes britànics, només dels turoperadors TUI i Jet2 des del primer de març d’enguany. Avui dia aquestes companyies només aterren avions a l’illa per recollir turistes britànics; visitants que estan començant a avançar la tornada de les seves vacances per poder fer la quarantena abans de tornar a la feina.

Els passatgers de Jet2 que han volat de tornada cap a Birmingham a mig matí des de Menorca diuen que no han tingut problemes per a reservar el vol cap a Regne Unit, o embarcar en el que ja havien contractat, però alguns tenien previst tornar aquest agost a l’illa i no saben si podran fer-ho.

Segons alguns professionals del sector la davallada de turisme provinent del Regne Unit s’agreujarà en els pròxims dies fins al punt que alguns empresaris adverteixen que el sector es troba en el pitjor escenari possible i donen per perduda la temporada. Mentrestant la patronal hotelera de Menorca (Ashome) ha engegat una campanya per a recordar que Menorca sempre serà casa seva.

29/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris