X

El Consell de Mallorca aprova la baixada de la tarifa dels residus sòlids urbans d’enguany

Un dels punts polèmics de la jornada ha estat el de Reestructuració dels Llocs de Treball

30/07/2020

El Consell de Mallorca aprova la baixada de la tarifa dels residus sòlids urbans d’enguany

El ple del Consell de Mallorca ha aprovat aquest dijous de forma definitiva la baixada de la tarifa dels residus sòlids urbans. Enguany serà de 111 euros, 15 menys que en els darrers dos anys. La taxa dels llots també baixa, però, en canvi, la de restes orgàniques animals provinents d’escorxadors i ramaders puja.

La tarifa de residus sòlids urbans d’enguany baixa de preu. Així s’ha aprovat avui, de forma definitiva, al ple del Consell de Mallorca. Això situa la taxa en 111 €. Aquests dos darrers anys era de 126, cosa que suposa un estalvi al voltant dels 15 euros.

Baixa la tarifa de residus sòlids, també de la de Llots que serà de 88 €. Però puja la taxa de DOA, és a dir, les restes orgàniques animals que provenen sobretot d’escorxadors i ramaders. Que ara costarà 35,73 €, tot i que estarà bonificada en un 60%.

Un dels punts polèmics de la jornada ha estat el de Reestructuració dels Llocs de Treball. Un punt que s’ha aprovat amb 17 vots a favor de l’equip de Govern. Però sense el consens de l’oposició i els sindicats de treballadors.  Ara alguns sindicats impugnaran l’acord, i no descarten dur el cas al contenciós-administratiu.

 

30/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris