X

El Parlament rebutja la compareixença de Francina Armengol per explicar el cas APB

Els socis de Govern han decidit votar en contra, després de conèixer la decisió de cessar Gual de Torrella

31/07/2020

El Parlament rebutja la compareixença de Francina Armengol per explicar el cas APB

El Parlament ha rebutjat aquest divendres, després de reunir-se la junta de portaveus, la compareixença urgent- a petició del Partit Popular– de la presidenta del govern, Francina Armengol, per donar explicacions sobre el presumpte cas de corrupció que afecta l’autoritat portuària. Una petició que va fer el partit popular i a la qual no descartaven sumar-se ecosobiranistes i Unides Podem, que s’han mostrat molt crítics amb l’executiu perquè no hagués apartat Joan Gual de Torrella del càrrec després de la seva detenció.

Finalment, els socis de Govern han decidit votar en contra d’aquesta compareixença. En entendre, han traslladat, que un cop coneguda la decisió de l’executiu de cessar el president de l’Autoritat Portuària, aquesta compareixença ja no té raó de ser. A més, també han argumentat que el cas es troba sota secret de sumari.

Des de l’oposició celebren la decisió de cessar Gual de Torrella, però han criticat que, igualment, Armengol hauria de comparèixer per donar explicacions. Recordem que aquesta decisió de l’executiu ha arribat una setmana on tant els partits de l’oposició, com també Unides Podem i Més, havien demanat al govern apartar del seu càrrec el president de l’APB.


El Govern cessarà Gual de Torrella divendres que ve

 

 

31/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris