X

Armengol reclama a Sánchez poder fer controls sanitaris als passatgers nacionals

La presidenta també s'ha referit a la quarantena imposada pel Regne Unit i ha apostat per un corredor segur amb les Illes

31/07/2020

Armengol reclama a Sánchez poder fer controls sanitaris als passatgers nacionals

EFE/ATIENZA

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha demanat al president de l’executiu central, Pedro Sánchez, que les Illes puguin realitzar proves sanitàries a ports i aeroports de l’arxipèlag als passatgers nacionals i ha recalcat la necessitat de “vigilar molt més la mobilitat” per fer front a la pandèmia del coronavirus. Armengol ha explicat que en aquests moments el Govern central s’encarrega dels passatgers internacionals i que l’executiu balear ha demanat “continuar fent les proves als nacionals” i que el ministeri de Sanitat estudiarà la proposta.

Armengol també ha reclamat mesures de protecció per a treballadors i empreses, com la flexibilització dels ERTOs, que en l’àmbit turístic puguin allargar-se fins a finals d’any i que l’executiu central garanteixi “la protecció dels treballadors fins al 31 de març”.

La presidenta del Govern també s’ha referit a la quarantena imposada pel Regne Unit als passatgers arribats d’Espanya. Armengol ha assegurat que “no té cap lògica, ni cap motivació sanitària“, i ha apostat per l’establiment d’un corredor segur entre les Illes i el Regne Unit.


El Govern demana més controls a ports i aeroports
El Govern central diu que els controls als aeroports contra el coronavirus son suficients

31/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris