X

Balanç COVID-19 a Balears: 81 nous contagis, cap nova defunció i 2 altes més

A les Illes hi ha actualment 25 brots actius, 10 de la darrera setmana que deixen 600 persones amb vigilància

31/07/2020

Balanç COVID-19 a Balears: 81 nous contagis, cap nova defunció i 2 altes més

La Conselleria de Salut ha notificat 81 positius més per coronavirus. És una dada que respon, segons Salut, a casos de dies anteriors que estaven pendents de validació i també a la feina de les rastrejadores. De fet, el 70% d’aquests nous casos provenen de la recerca activa que fan des d’aquest departament. Els 81 contagis més es tradueixen en 79 casos actius més que aquest dijous. Ara hi ha 279 persones que passen la malaltia. No varia la xifra de morts, i just s’han donat dues altes mèdiques més.

Brot a Porto Petro, Santanyí

Continuen aïllats una quarantena de treballadors en un hotel de Porto Petro, a Santanyí. Per ara, hi ha 9 casos confirmats, tots asimptomàtics o amb símptomes lleus. Durant aquest cap de setmana, s’acabaran de fer totes les proves al personal de l’establiment: més de 100 persones estan sota vigilància per aquest brot.

També en vigilància, hi ha a Peguera,  10 turistes nacionals; un d’ells ha donat positiu i la resta són els seus acompanyants que estan en observació. S’allotgen en un hotel que el Govern té a Mallorca per a allotjar-hi turistes que han donat positiu per coronavirus durant la seva estada aquí. Hi faran una quarantena de 10 dies i en aquest temps, se’ls realitzaran proves PCR i se’ls donarà l’assistència sanitària necessària.

Segons les darreres dades, a les Illes hi ha actualment 25 brots actius. 10 són de la darrera setmana, i deixen 600 persones amb vigilància, entre casos i contactes estrets.

31/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris