X

Set establiments sancionats a Eivissa per no complir amb les normes sanitàries

La majoria de les actes s'han fet per incompliments de les ordenances municipals, excessos en l'ocupació de la via pública o per publicitat dinàmica no autoritzada

03/08/2020

Set establiments sancionats a Eivissa per no complir amb les normes sanitàries

Imatge d'arxiu

La Policia Local d’Eivissa ha sancionat aquest cap de setmana set establiments del port per incompliments de les normes sanitàries, obrint en total deu actes sancionadores.

Segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat, les inspeccions s’han fet durant la nit en col·laboració amb la Policia Nacional.

Un altre establiment de Talamanca ha estat denunciat per excés d’aforament i per fer ús d’una zona de gandules sense respectar tampoc les mesures establertes en el Decret llei 11/20.

A més, durant les inspeccions s’han detectat incompliments de les ordenances municipals, amb vuit denúncies en total, quatre per excés en l’ocupació de la via pública; dos per publicitat dinàmica no autoritzada i altres dues per haver manipulat un limitador de so.

55 DENÚNCIES PER NO DUR MASCARETA

Des del Consistori han destacat, a més, que s’han aixecat durant el cap de setmana 55 actes en relació a l’ús obligatori de la mascareta. Des del 20 de juliol han estat interposades 265 sancions.

Des del passat 10 de juliol s’han aixecat també 130 actes per infraccions en establiments a les restriccions imposades per pal·liar la crisi sanitària.

03/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris