X

La incidència del coronavirus en el sector dental és molt baixa, segons un estudi d’Adema

El centre de formació també ha duit a terme dues patents sanitàries per fer front a la Covid-19

03/08/2020

La incidència del coronavirus en el sector dental és molt baixa, segons un estudi d’Adema

El sector dental de les Balears té una afectació de coronavirus molt similar a la població general. Tot i el major risc a què estan exposats els professionals, la incidència és molt baixa. Se situaria un poc per damunt del 2%. Així ho indica un estudi del centre de formació Adema, pendent de publicar-se.

L’estudi, elaborat durant la desescalada, posa de manifest diverses conclusions. Per illes, Mallorca n’és la més afectada. Les zones urbanes registren més incidència que les rurals. I pel que fa al perfil de treballadors més contagiats, el gran gruix és el dels professionals dentistes amb més de 5 anys d’experiència.

Paral·lelament en aquesta investigació, Adema també ha duit a terme dues patents sanitàries per fer front a la Covid-19. Amb màquinaria 3D, han desenvolupat aquest adaptador de mascaretes quirúrgiques.

L’altra patent és aquesta pantalla protectora que desprèn aire descendent. Es pot usar de forma complementària a la mascareta quirúrgica i ajuda també a evitar la transmissió en cas que hi hagués partícules contaminades.

03/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris