X

Hotels de Menorca comencen a tancar en ple agost per manca de clients

La quarantena del Regne Unit també ha provocat que d'altres establiments hagin decidit no obrir

03/08/2020

Hotels de Menorca comencen a tancar en ple agost per manca de clients

Arrenca l’agost amb una situació insòlita. Alguns hotels de Menorca que aquest mes fregaven la plena ocupació, comencen a tancar per manca de clients. D’altres, que tenien previst obrir aquest mes després de mesos de pandèmia, finalment han decidit no fer-ho. La quarantena imposada pel Regne Unit als seus turistes ha significat l’estocada definitiva a la temporada.

Un dels establiments que ha decidit avançar el seu tancament per la forta dependència del turisme britànic és l’hotel Aguamarina de s’Arenal d’en Castell, a Es Mercadal. Va obrir el passat vuit de juliol, amb l’esperança d’allargar la temporada, però finalment ha decidit tancar aquest mateix dissabte, vuit d’agost. Un fet impensable durant qualsevol temporada turística anterior i que ha obligat a cancel·lar les poques reserves que ja tenien confirmades per aquest mes.

L’hotel Aguamarina té un centenar de treballadors i acostuma a tenir obert durant nou mesos, ja que acull turisme sènior. Però, en total, enguany només haurà obert durant trenta-un dies i els treballadors tornaran a l’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO). Una decisió que també afecta els negocis de la urbanització d’Arenal d’en Castell.

Però hi ha d’altres ni tan sols obriran. Un d’ells és el Pueblo de Punta Prima. Ho havia de fer el cap de setmana passat però, finalment, no ho farà, ja que -segons asseguren- no els surt a compte. També ha confirmat que no obrirà l’Hotel Valentin Star de Cala en Bosc que ja preveu obrir a principis de maig de l’any que ve.

03/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris