X

Els reis mantenen la seva agenda i arribaran aquest cap de setmana a Mallorca

La reina Sofia és al Palau de Marivent des del passat 27 de juliol amb la seva filla i la seva germana

04/08/2020

Els reis mantenen la seva agenda i arribaran aquest cap de setmana a Mallorca

La reina Sofia és al Palau de Marivent des del passat 27 de juliol en companyia de la seva filla, la infanta Elena, i la seva germana Irene de Grècia. Allà hauria conegut la notícia de la partida d’Espanya de l’exmonarca i està previst que els reis Felip i Letícia arribin a Palma a finals d’aquesta setmana per començar les vacances d’estiu. Arribaran entre divendres i dissabte.

Precisament, aquest dimarts al matí hi ha hagut una reunió a Delegació del Govern per preparar tot el dispositiu de seguretat.

El que coneixem, a hores d’ara, de l’agenda dels monarques és que el dilluns vinent tenen una audiència prevista al Palau de l’Almudaina. Durant l’estada, que serà fins al dia 17 d’agost, visitaran Menorca i també les Pitiüses. Per tal de trobar-se amb els sectors socials i econòmics més afectats per la pandèmia del coronavirus.

Enguany, no hi haurà la tradicional recepció al Palau de l’Almudaina. Es manté, però, el despatx amb el president del govern central, Pedro Sánchez, que serà el dimecres 12 d’agost.

La visita dels monarques a Balears és la primera activitat pública oficial després de conèixer la decisió de Joan Carles I de marxar d’Espanya.

 

 

04/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris