X

L’augment de demanda porta a Iberia Express a oferir més vols que mai entre Madrid i Menorca

També incrementa significativament les connexions amb Palma i Eivissa durant la primera quinzena d'agost

05/08/2020

L’augment de demanda porta a Iberia Express a oferir més vols que mai entre Madrid i Menorca

Iberia Express ha programat 180 connexions entre Madrid i Balears per a la primera quinzena d’Agost: 44 freqüències setmanals entre Madrid i Son Sant Joan (més del doble que fa un any); mentre que a Eivissa en seran 22 i a Menorca un total de 24 a la setmana.

En aquests dos darrers aeroports es tracta del major nombre de vols que ha ofert mai l’aerolínia de baix cost d’Ibèria, segons exposen des de l’empresa. Per exemple, en el cas menorquí l’agost de l’any passat oferia nou freqüències setmanals amb l’Aeroport Adolfo Suárez-Barajas, el que equivalien a una o dues diàries. En canvi des d’ara i fins al quinze d’agost n’ha programat entre dues i quatre al dia.

L’aerolínia informa que l’augment es deu al fet que disposen de més avions, ja que no operen al 100%, però sobretot a l’increment de la demanda. A finals de Juliol un estudi per a IB3 de l’empresa d’anàlisi turística de Big Data, Mabrian Technologies, ja evidenciava que les places de vols a Menorca provinents de Madrid s’havia incrementat un 4,7% a l’agost respecte a fa un any, fins a superar les 38.700. De fet, alguns passatgers ja han notat l’efecte de l’increment d’oferta en els preus dels vols.

05/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris