X

Un alumne de l’escola d’estiu de Sant Josep dona positiu

La responsable d'Educació, Noemí Boned, ha demanat tranquil·litat a les famílies dels usuaris de les escoles d'estiu, assegurant que "la situació està controlada i s'estan seguint els protocols"

06/08/2020

Un alumne de l’escola d’estiu de Sant Josep dona positiu

Un alumne de l’escola d’estiu Can Raspalls, al municipi de Sant Josep, ha donat positiu de COVID-19. La resta d’infants del seu grup se sotmetran a les proves PCR.

L’Ajuntament de Sant Josep ha explicat que els responsables de l’escola d’estiu van destacar que l’infant havia deixat d’anar a les activitats el 30 de juliol. Les instal·lacions van ser desinfectades l’1 d’agost, per la qual cosa es considera que el risc de contagi és reduït.

La responsable d’Educació, Noemí Boned, ha demanat tranquil·litat a les famílies dels usuaris de les escoles d’estiu, assegurant que “la situació està controlada i s’estan seguint els protocols”.

A més, ha indicat que en tot moment s’ha actuat de manera coordinada amb la Conselleria de Salut per fer els passos adequats i oferir el màxim d’informació. Boned ha reiterat que estaven “preparats” per afrontar una situació similar.

L’Ajuntament ha recordat que el dilluns una dona del municipi va donar positiu. Després de realitzar-se les PCR als fills de la malalta i al seu entorn, aquest dimecres es va confirmar el positiu d’un dels nens, advertint a l’escola d’estiu a la qual acudien dos dels fills.

Salut va contactar aquest dimecres amb les famílies del grup del menor contagiat perquè romanguessin a les seves cases fins a descartar més contagis. També se’ls va instar a contactar amb els seus centres de salut per a conèixer els passos a seguir.

Aquest dijous, la Regidoria d’Educació ha rebut les indicacions del centre de coordinació de casos, que ha comunicat la realització de proves a la resta de nens.


Detectat un cas de coronavirus a un campus d’estiu de Campos
L’escoleta municipal de Palmanova tancada per un positiu en coronavirus

06/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris