X

Àustria exeptua les Balears en les recomanacions de no viatjar a Espanya

Sis països europeus reforcen els controls sanitaris per als viatgers que arribin d'Espanya

07/08/2020

Àustria exeptua les Balears en les recomanacions de no viatjar a Espanya

Àustria ha emès alertes de viatge per a Espanya, a excepció de les Illes Balears i les Canàries, per l’increment de casos de coronavirus en territori peninsular. Els viatgers que retornin de tot el territori espanyol hauran de sotmetre’s a un test de Covid-19.

En plena temporada turística, Dinamarca ha emès una alerta similar però, en aquest cas, també inclou els territoris insulars.La decisió arriba hores després que Bèlgica recomanàs als turistes procedents de Balears i Madrid fer quarantena en arribar al país. França, Hongria i Romania també han reforçat els controls sanitaris obligatoris per als viatgers que arribin des d’Espanya. De moment, Suïssa exclou les Balears de la quarantena obligatària.

Alemanya, el principal mercat turístic de les illes, desaconsella viatjar a Catalunya, Aragó i Navarra, i a partir de dissabte obligarà els turistes procedents d’aquests territoris a fer-se un test de la malaltia.

Els Estats Units han retirat la recomanció d’evitar viatges a l’estranger, però en el cas d’Espanya demana als seus ciutadans que reconsiderin la possibilitat de desplaçar-s’hi.

07/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris