X

Agroturismes i hotels rurals de Menorca mantenen una ocupació del 70% per a l’agost

Des del sector asseguren que necessitarien com a mínim tres mesos com aquest per recuperar la inversió

07/08/2020

Agroturismes i hotels rurals de Menorca mantenen una ocupació del 70%25 per a l’agost

Entorns naturals, espais amplis i poques habitacions. Aquest és el tipus d’allotjament més demandat aquest estiu a Menorca. Després de tres mesos de confinament, els turistes fugen de les massificacions i apunten més cap al turisme rural. La majoria dels agroturismes i hotels rurals de l’illa estan oberts i amb una ocupació mitjana durant el mes d’agost del 70%. La percepció de seguretat dels establiments petits, ha fet que els turistes es decantin més per aquests tipus d’allotjament.

Des del sector asseguren que, tot i la bona ocupació d’aquest mes, no es pot parlar d’una bona temporada, ja que necessitarien, almanco, tres mesos com aquest per recuperar la inversió d’enguany.

Els responsables de l’hotel rural de Biniarroca, a Sant Lluís, exposen que tenien més del 90% de les habitacions reservades per al mes d’agost, però l’anunci de la quarantena britànica ha fet baixar l’ocupació fins a un 65%, gràcies sobretot al turisme nacional que s’ha convertit en el principal mercat del sector. Tot i això, asseguren que aquestes xifres poden canviar d’un moment a un altre, atès que la majoria de reserves d’aquest estiu són de darrera hora.

07/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris