X

Espanya suma 1.895 nous casos de la covid-19

Aragó, Madrid i País Basc són les comunitats autònomes amb major increment de nous positius

07/08/2020

Espanya suma 1.895 nous casos de la covid-19

Espanya suma 1.895 nous casos de la covid-19, sense tenir en compte les xifres d’Aragó ja que no s’han pogut afegir al còmput general. Precisament Aragó és la comunitat autònoma que ha registrat més nous positius: 699. El que representa un augment de 306 persones contagiades respecte del dia d’ahir. La majoria d’elles corresponen a la província de Saragossa. Tot i així, el brot de la residència de Burbáguena, que va causar un total de 77 contagiats, ja comença a remetre. Onze persones ja han superat la malaltia.

Madrid, per la seva part, ha notificat 567 nous positius i tres morts en les darreres 24 hores. És la segona comunitat autònoma en augment de contagis. Seguida del País Basc amb 403 nous casos. Curiosament, les deu monges d’un convent de clausura de Lasarte-Oria, a Euskadi, han donat positiu en coronavirus. Totes elles, però, són asimptomàtiques.

I a Catalunya, el nombre de contagis s’està estabilitzant. Avui n’han detectat 113. A Terrassa s’han començat a fer tests massius. El departament de Salut català ha instal·lat dues carpes a dues zones de la ciutat, on s’ha detectat un increment dels casos. D’aquesta manera, tota persona que tengui sospites d’haver estat en contacte amb un cas positiu, però sigui asimptomàtica, pot comprovar si té o no la Covid-19. Aquesta acció s’afegeix al dispositiu posat ja en marxa al Ripollet i Sabadell.

07/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris