X

Els hospitals públics de les Illes comencen a obrir unitats Covid-19 davant el possible increment d’ingressos

En aquests moments, hi ha 10 persones a l'UCI i ja s'han contagiat 19 facultatius sanitaris en només dues setmanes

08/08/2020

Els hospitals públics de les Illes comencen a obrir unitats Covid-19 davant el possible increment d’ingressos


Balears duplica la mitjana nacional de casos que han desenvolupat símptomes de COVID-19 en els darrers 7 dies

Espanya és ja el país amb més casos de coronavirus d’Europa, supera el Regne Unit, i Balears puja posicions en el rànquing nacional de covid-19. Arribam al cap de setmana amb més de 500 nous contagis. Els hospitals públics es preparen. Comencen a obrir unitats COVID-19 davant el possible increment d’ingressos. En aquests moments, hi ha 10 persones a l’UCI i ja s’han contagiat 19 facultatius sanitaris en només dues setmanes. L’IBSalut assegura que està preparat: disposa de material de protecció: vint milions de mascaretes i dotze milions de guants reservats a distints magatzems per fer front a 4 mesos de pandèmia.

El fet és que ara mateix Balears duplica la mitjana nacional de casos que han desenvolupat símptomes de COVID-19 en els darrers 7 dies, segons el darrer informe del Ministeri de Sanitat.

Les Illes registren 14 casos per cada 100.000 habitants, només per darrera Navarra. Concretament a Balears, l’epicentre de la pandèmia ara mateix és a Palma. A la capital hi ha en aquests moments 450 casos actius de covid-19. Fa un mes, n’hi havia poc més de 50, s’ha multiplicat per 8. A molta distància, però també amb notables increments, se situen els dos municipis veïnats, Calvià i Llucmajor. Els segueix Inca, amb 31 casos actius de coronavirus.

 

08/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris