X

L’Hotel Aguamarina de Menorca tanca 30 dies després d’obrir les portes per manca de clients

Els darrers turistes britànics van ser repatriats dimarts passats en un vol xàrter

08/08/2020

L’Hotel Aguamarina de Menorca tanca 30 dies després d’obrir les portes per manca de clients

Trenta dies ha durat l’aventura de l’Hotel Aguamarina, a s’Arenal d’en Castell. Aquest dissabte fa tot just un mes que va obrir les portes amb l’esperança d’allargar la temporada, però les cancel·lacions l’han empès, amb la mateixa determinació, a tancar-les. La quarantena imposada pel Regne Unit als seus nacionals ha significat l’estocada definitiva.

Els darrers turistes britànics, que representen aproximadament el 30% de les reserves d’aquest establiment, van ser repatriats en un vol xàrter dimarts passat, dia 4. Tots els intents de l’hotel de fer front a un any nefast han estat debades.

Els turistes espanyols i els italians han estat els darrers a abandonar les seves habitacions. Per a molts ha estat el final de les vacances. Altres, s’han hagut de cercar la vida.

L’Hotel Aguamarina té un centenar de treballadors i acostuma a tenir obert durant 10 mesos a l’any, ja que acull turisme sènior. Tanmateix, els programes de l’IMSERSO estan, ara com ara, cancel·lats… Els treballadors tornaran a l’ERTO.

08/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris