X

Tot i l’augment de casos de Covid arreu d’Espanya, l’OMS assegura que es podrà evitar un segon confinament

Saragossa és la capital de província amb més incidència de la malaltia

08/08/2020

Tot i l’augment de casos de Covid arreu d’Espanya, l’OMS assegura que es podrà evitar un segon confinament

Saragossa és la capital de la província amb més incidència de la COVID-19 a Espanya. La barriada de las Delicias és al punt de mira del Govern d’Aragó. Allà, els rastrejadors faran visites a cases particulars per assegurar-se que tothom que ha de fer aïllament domiciliari el compleixi.

També s’ha registrat un increment de casos de coronavirus a la Corunya. Per això, la ciutat i la seva àrea metropolitana estrenen noves restriccions. Els residents de centres de gent gran no poden sortir ni rebre visites, es tanca l’oci nocturn i es limita a la meitat la cabuda permesa als locals comercials i d’hostaleria.

L’Organització Mundial de la Salut preveu que Espanya podrà evitar un segon confinament massiu, i diu que ara s’han de continuar aplicant mesures en l’àmbit local. Com les d’Aranda de Duero, on avui és el seu segon dia de confinament. La Junta de Castella i Lleó ha demanat que s’evitin les reunions de més de 10 persones a bona part de la comunitat. A Catalunya, faran, a partir de dilluns, tests massius a dos municipis més, després del cribRatge fet aquests dies a la comarca del Vallès Occidental.

08/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris