X

Primer cap de setmana amb vigilància privada a Lluc

L'objectiu és controlar l'aforament, garantir les mesures sanitàries i evitar comportaments incívics

09/08/2020

Primer cap de setmana amb vigilància privada a Lluc

Primer cap de setmana amb vigilància privada a Lluc. L’Ibanat ha contractat seguretat per evitar botellades i renous a les tres zones d’acampada. El dispositiu estarà en actiu cada divendres i dissabte d’agost i setembre de les set de l’horabaixa a les cinc de la matinada.

Adrián és el primer vigilant privat que supervisa sa font Coberta, es Pixarells i Marjanor, les tres zones d’acampada de Lluc. L’Ibanat ha contractat seguretat privada per vigilar la zona. En els darrers caps de setmana s’han rebut queixes de renous i botellades de persones que entraven a la zona d’acampada fora de l’horari i sense permís.

Per això, des d’aquest cap de setmana, la seguretat privada vigilarà de les set de l’horabaixa fins a les cinc de la matinada les tres zones d’acampada. L’operatiu estarà actiu tots els divendres i dissabtes d’agost i setembre. L’objectiu és controlar l’aforament, garantir les mesures sanitàries i evitar escenes de comportaments incívics.

Els campistes aplaudeixen la mesura, en considerar que trasllada seguretat per gaudir d’uns dies de calma i tranquil·litat a Lluc.

09/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris