X

El batle de Palma dona negatiu a la prova PCR, però es reuneix amb el rei per videoconferència

Hila ha de mantenir l’aïllament de forma preventiva, ja que va tenir contacte amb una persona que ha donat positiu per la COVID-19

10/08/2020

El batle de Palma dona negatiu a la prova PCR, però es reuneix amb el rei per videoconferència

El rei Felip VI i el batle de Palma José Hila a les audiències del Palau Reial de l'Almudaina del 2019 (Europapress)

El batle de Palma, José Hila, ha compartit amb el rei Felip VI la “complicada situació econòmica” en àmbit municipal, fet que es reflecteix en la sol·licitud d’ajudes econòmiques urgents, que s’han triplicat, i en les crides per a desnonaments, que “s’han incrementat moltíssim”, segons ha indicat.

Segons ha explicat Hila, el Rei ha entès i “recolzarà en tot el que pugui” la situació de Palma, on l’impacte de la crisi sobre el turisme farà que “moltes persones ho passin malament aquest hivern”.

D’altra banda, el batle de Palma ha traslladat al monarca el treball que s’està desenvolupant al costat del Govern per implementar, gràcies als fons europeus, projectes de diversificació econòmica com el districte digital de Nou Llevant o altres relacionats amb la mobilitat sostenible.

Hila també ha destacat en la seva trobada amb Felip VI la reforma del Passeig Marítim així com altres actuacions que permetran millorar els barris de la ciutat.

L’audiència de Felip VI amb el batle de Palma ha hagut de realitzar-se de manera telemàtica després que Hila hagi hagut de romandre en aïllament preventiu a causa d’un contacte amb més d’una persona que ha donat positiu per Covid-19.

Segons han explicat des de l’Ajuntament, Hila ha donat negatiu en la primera prova PCR que se li ha realitzat, tot que haurà de romandre en aïllament fins a la segona prova, que se li practicarà d’aquí a una setmana.

10/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris