X

Els Estats Units superen els 5 milions de contagis

A Alemanya tornen a les aules els alumnes de quatre estats federats enmig de la preocupació pel repunt de casos

10/08/2020

Els Estats Units superen els 5 milions de contagis

Els Estats Units, el país del món més afectat pel coronavirus, ha superat els 5 milions de casos confirmats. Això quan les xifres globals s’acosten als 20 milions de contagis detectats a tot el planeta. Els país nord-americà també és el que registra el nombre més elevat de víctimes mortals amb més de 162.000.

En segona posició està el Brasil, amb més de 3 milions de positius i més de 101.000 morts, després que només en les darreres 24 hores perdessin la vida 600 persones víctimes de la COVID-19.

I a Alemanya, aquest dilluns tornen a les aules els alumnes de quatre estats federats, entre ells Berlín, després de les vacances d’estiu. Alemanya ha reprès aquest mes d’agost l’activitat escolar enmig de la preocupació pel repunt de contagis.

Dues escoles de l’estat de Mecklenburg-Pomerània Occidental, el primer a tornar a les classes, ja han hagut de tancar després de detectar dos casos de coronavirus entre el seu alumnat. Mentrestant, continua el debat en relació amb l’ús obligatori de mascareta als col·legis i la societat de virologia ha advertit del risc d’infeccions en la tornada a l’escola.

10/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris