X

Els reis visiten el centre socioeducatiu Naüm, a Son Roca

Es tracta del tercer acte de l'agenda de la visita dels Reis a Balears després de les audiències de Felip VI d'aquest dilluns al palau de l'Almudaina i la visita a Petra

11/08/2020

Els reis visiten el centre socioeducatiu Naüm, a Son Roca

EFE/ Ballesteros

Els Reis d’Espanya, acompanyats de la princesa Leonor i la infanta Sofía han arribat poc després de les 12h del migdia al centre socioeducatiu Naüm, situat al barri palmesà de Son Roca.

Es tracta del tercer acte de l’agenda de la visita dels Reis a Balears després de les audiències de Felip VI d’aquest dilluns al palau de l’Almudaina i la visita de la Família Reial a Petra, la localitat natal de fra Juníper Serra.

En baixar del cotxe, el Rei ha saludat alguns veïns que esperaven al carrer. A les 11.45 hores ja es trobaven al lloc els acompanyants de la visita institucional: la presidenta del Govern, Francina Armengol, la ministra d’Educació i Formació Professional, Isabel Celaá, així com la consellera d’Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago; i la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

En la seva visita, mantindran trobada amb autoritats, responsables del Centre i representants d’alumnes i famílies; i realitzaran un recorregut per aules, taller, sala d’educadors i de direcció i l’Exposició de fotografies ‘Ulls per a volar’, una iniciativa que té com objectiu que els joves expressin els seus sentiments sobre la convivència entre sexes i races i amb realització tècnica del fotògraf professional José Nieto.

El Projecte Socioeducatiu Naüm Son Roca és una entitat sense ànim de lucre que neix l’any 2000 amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats i problemàtiques de la població infantil i juvenil de la barriada de Son Roca, Som Ximelis, Son Anglada i Son Serra-La Vileta.

Actualment Naüm compta amb 20 serveis comunitaris, dels quals 31 són de grup. L’entitat atén al voltant de 850 persones entre nens, adolescents, joves i adults, que participen a nivell comunitari, de grup i individualment.


La familia reial visita Petra
Armengol demana la “solidaritat” de la resta d’Espanya amb Balears en la seva audiència amb el rei Felip VI

11/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris