X

El Partit Popular suspèn de militància als dos acusats per haver torturat un moix

El líder del PP a Balears, Biel Company, ha assegurat que la seva formació no consentirà "actituds incíviques i de maltractament animal"

12/08/2020

El Partit Popular suspèn de militància als dos acusats per haver torturat un moix

Europapress

El Partit Popular de Balears suspendrà cautelarment de militància a JC i D.D.N, després de la seva detenció el passat cap de setmana a Manacor acusats d’un presumpte delicte de maltractament animal després de torturar un moix fins a donar-li mort.

Segons ha explicat aquest dimecres la formació en un comunicat, si després de comparèixer davant la Justícia es confirmen els fets que se’ls imputen “seran expulsats definitivament”.

El partit ha manifestat la seva “indignació” i “forta condemna” per uns fets que només poden qualificar-se com a “repugnants i menyspreables”. Per part seva, el president de la formació, Biel Company, ha qualificat els fets com a “repugnants i salvatges”.

En un missatge en el seu perfil de Twitter, el líder del PP a Balears ha assegurat que la seva formació no consentirà “actituds incíviques i de maltractament animal” després de conèixer-se que els arrestats van formar part de les llistes del seu partit.

12/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris