X

Salut estudia noves restriccions per evitar més contagis

Aquestes mesures tendran a veure per exemple amb els aforaments, que diuen, s'hauran de reduir encara més

12/08/2020

Salut estudia noves restriccions per evitar més contagis

Salut estudia noves restriccions, sobretot pel que fa a l’oci, per frenar el nombre de contagis a les Balears, que ara mateix afecten especialment la gent jove. Més del 85% dels casos que es detecten ara són menors de 40 anys.

La directora general de Salut Pública, Maria Antònia Font, ha explicat avui que encara s’estan acordant i que es prendran amb el consens dels implicats. Aquestes, explica, tendran a veure per exemple amb els aforaments, que diuen, s’hauran de reduir encara més. Perquè són aquestes reunions familiars i entre amics les que fan, diuen, disparar les xifres diàries de contagis.

Quan falta per conèixer els recollits aquesta setmana, ara mateix hi ha 26 brots actius a Balears. En aquests moments, les rastrejadores tenen 838 casos actius en seguiment i 4.570 contactes estrets. Salut insisteix en la necessitat que tot ells facin un bon aïllament.

La residència de la Bonanova torna a permetre visites dels familiars i sortides dels usuaris després que en el darrer cribratge no hagin sortit nous casos positius.

12/08/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris